Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információért kattintson ide.
 <b>Ügyfélszolgálat</b> +36 30 327 6460 Ügyfélszolgálat +36 30 327 6460
 <b>Express szállítás</b> +36 30 624 8458 Express szállítás +36 30 624 8458
 <b>Műszaki tanácsadás</b> +36 30 624 8745 Műszaki tanácsadás +36 30 624 8745

A kész glett kényelmes és gyors megoldás

A kész glett egyre népszerűbb a felhasználók körében, mivel számos előnyt kínál a hagyományos fajtákkal szemben. Az egyik legnagyobb előnye, hogy használatra kész formában kapható, így nem szükséges a keveréssel bajlódni, amivel időt és energiát takaríthatunk meg.

A kész glett révén a munkavégzés jelentősen csökkenti a por mennyiségét a munka során, ami különösen előnyös beltéri munkák esetén, mivel így tisztább és egészségesebb munkakörnyezetet biztosít.

Mire figyeljünk, ha készre kevert anyaggal dolgozunk?

Kész glett használata esetén fontos figyelni a tárolásra és a felhasználhatósági időre. Mivel a kész glett már tartalmazza a megfelelő vízmennyiséget, ügyelni kell arra, hogy a terméket ne hagyjuk kiszáradni, ezért használat után mindig gondosan zárjuk vissza a vödröt. Továbbá, használat előtt érdemes átkeverni a terméket, hogy a benne lévő anyagok egyenletesen eloszoljanak. Fontos az is, hogy a glettelésre szánt felület tiszta, por- és zsírmentes legyen, hogy a glett megfelelően tapadjon.

Ha repedések vagy egyenetlenségek találhatóak a falon, ezeket a glett felvitele előtt érdemes javítani. A felületnek száraznak és stabilnak kell lennie, a megfelelő tapadása érdekében. Alapozó használata is javasolt, különösen porózus felületeknél, mivel ez elősegíti a glett egyenletes tapadását és csökkenti az anyag felhasználásának mennyiségét.

A Polifarbe kész glett kényelmes és időtakarékos megoldás, ha nem szeretnénk a keverésre és a takarításra időt pazarolni. A felvitele után mélyalapozásra sincs szükség, mivel a száradást követően azonnal festhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: glettelés kész glett